Realisaties

DS XTR - Over Morgen

In Over Morgen gaat host Thomas Smolders in gesprek met experts en hij gaat op zoek naar antwoorden over jouw data en privacy.

Deze gesponsorde podcast wordt u aangeboden door Ads & Data.

Ikzelf was actief als producer van deze productie.

Het Cyclus Kompas

In de zes afleveringen van de podcast "Het Cyclus Kompas" ben ik niet bang van het taboe rondom het onderwerp, de vrouwelijke menstruatie.

 

Als host en projectleider, ga ik gesprekken aan met verschillende gastsprekers, waarbij het centrale thema draait om het leven in harmonie met de natuurlijke cyclus.

Van Boord tot Bord

In de podcastreeks "Van Boord tot Bord" kan je me aan het werk horen als host. Daarnaast kreeg ik ook de kans om redactioneel werk te verrichten gedurende deze productie.

 

Deze podcast richt zich op het ontdekken van de authentieke mensen en hun verhalen die schuilgaan achter onze Belgische vis.

Tot Altijd

Zij die de schoenen dragen, zijn zich bewust van de knelpunten.

 

Binnenkort speel ik de rol van Lynn in de theatervoorstelling "Tot Altijd," waarin de thema's MS en euthanasie prominent aan bod komen. Als voorbereiding en onderzoek voor deze voorstelling heb ik samen met Jo Hens een tweedelige podcastreeks gemaakt, waarin we de nog taboe-beladen onderwerpen verkennen.

Ik ging aan de slag als producer / redactie / host.

De dag die ik nooit meer vergeet.

Wat maak je mee, als iemand die je graag ziet zich inlaat met kindermisbruik, fysiek of online? In de podcastreeks ‘De dag die ik nooit meer vergeet’, getuigen Ilse en Katrien over hoe zij hiermee proberen om te gaan. En experten duiden de persoonlijke getuigenissen. Een reeks van Veerle Segers. Een productie van De Hofleveranciers in opdracht van Bridgeneers en Stop it Now.

 

Ik nam deel aan dit project als stemactrice (Ilse).

 

Business Babbels

Tijdens het netwerk evenement "Business Babbels" kreeg ik als podcastmaker de uitnodiging om de 'waarom'-verhalen van diverse ondernemende vrouwen vast te leggen.

 

 

Taboebs

Elk verhaal kent een begin. Mijn reis in de wereld van podcasting begint met de creatie van de serie "Taboebs". In deze podcastreeks gaan we geen enkel taboe uit de weg, en als bedenkermaker en host ga ik, samen met Liesbeth Rose, uitdagende dialogen aan met gasten over diverse onderwerpen. Van depressie tot kaalheid, van de fallus tot moederschap. Alle facetten van het leven komen aan bod.